Op het Helprr platform plaatsen huishoudens hun kleine klusjes in de vorm van een advertentie, die worden uitgevoerd door handige jongeren.

Helprr

Bij iedereen gaat er wel eens wat stuk of moet er iets gefikst worden. Kleine taakjes waarvoor een professional minimaal de hoofdprijs vraagt, omdat zij of hij de voorkeur geeft aan de grotere klussen. Dit wil zeggen dat de kleinere klusjes vaak niet worden uitgevoerd. Verder merkten wij als student, dat veel jongeren altijd op zoek zijn naar flexibel werk. Het mooiste is dat als je spontaan een paar uur tijd vrij hebt, dit in zou kunnen vullen met betaald werk.

Helprr is het platform waar huishoudens hun huiselijke klussen, zoals bijvoorbeeld: schoonmaak, een muurtje verven, kast in elkaar zetten of een wifi netwerk aansluiten, op kunnen plaatsen in de vorm van een advertentie. Waar vervolgens handige jongeren op kunnen bieden en reageren om ze te fiksen tegen betaling. Het is niet alleen handig, maar ook gezellig! Zeker omdat we tegenwoordig al zo weinig mensen spreken. Kijk voor meer info op www.helprr.nl.