Wij realiseren duurzame circulaire (plastics) concepten/producten en vernieuwende keten samenwerkingen.

WEP Circular

WEP – Waste Ecological Projects towards a circular society

WEP Circular is een internationaal bedrijf met als doel de plastic keten te sluiten door afvalplastics tot producten te ontwikkelen om de vervuiling van onze natuur en milieu te voorkomen en circulaire, hernieuwbare waardeketens te creëren met partners in de gehele keten.

Door in samenwerking en in co-creatie met partners in de gehele waardeketen te werken, creëren we circulaire plastic ketens met als doel ten eerste om afval te vermijden en tevens oplossingen voor hergebruik te ontwikkelen.

WEP Circular is partner van Profloating in de ontwikkeling en productie van het Nederlands drijvende zonne-energie systeem Flotar® voor de productie van hernieuwbare energie van zon op water. Zie www.profloating.eu

WEP Circular focust zich op het creëren van oplossingen van recyclebare afval plastics door mechanische recycling (Plastics-into-Products) en chemische recycling van niet-recyclebare afval plastics (Plastics-into-Chemicals) op een circulaire manier zodat storten en verbranden wordt voorkomen.

WEP Circular heeft ervaringen met het ontwikkelen van duurzame samenwerkingsnetwerken en –innovatie projecten in supply chains. Ook hebben we ervaring in duurzame afvalmanagement strategieën en -operationele management, en het ontwikkelen van innovatieve oplossingen met depolymarisatie technieken.

Interesse? Neem graag contact op met: Coen Faber – coen@wepcircular.com of Harry Nieuwenhuys- harry@wepcircular.com En zie onze website: www.wepcircular.com

 

Unit: 3.06