De community van startup locatie Apollo 14

Dit is de community van Apollo 14. Stuk voor stuk gedreven impact ondernemers. Samen vormen zij een hotspot van ‘doing good and doing business’. Sluit jij je aan?

Tykn

Tykn’s missie is om ervoor te zorgen dat jij je identiteit wereldwijd kan bewijzen, je privacy gewaarborgd blijft en je voor altijd bestendig zal zijn tegen data hacks en gegevenslekken. Because people matter.

BRANDOUTLOUD

BRANDOUTLOUD is een creatief bureau gedreven door ‘good vibes’. Wij werken voor merken met een missie. ‘Making their stories speak volumes.’

RoundSense

RoundSense revolutioneert de productie van vastgoed media, waardoor een professionele online woningpresentatie voor iedereen toegankelijk wordt.

Artitect

Wij zijn een aantal jonge bouwkundige ingenieurs die allemaal zeer gedreven zijn om hun kennis in de praktijk toe te passen.

Scenarios4Summits

Wij ontwikkelen realistische scenarios voor crisis management, meeslepend door unieke visualisering met hoge impact op deelnemers en resultaten.

GrabJobs

GrabJobs heeft tot doel het wervingsproces door snel en efficiënt verbinden van werkgevers en werkzoekenden te verbeteren.

Aenarete

Het is de missie van Aenarete om een succesverhaal te maken van wind energie in de lucht met behulp van kleinschalige “Wind Drones” en modellen.

WEP Circular

Wij realiseren duurzame circulaire (plastics) concepten/producten en vernieuwende keten samenwerkingen.

S-Jeu

Visuele communicatie, meer dan grafische vormgeving alleen…

Studio-Oost

Studio-Oost is een fotostudio gespecialiseerd in e-commerce, mode en productfotografie. We richten ons op efficiëntie en verduurzaming.

We Share

We are an online crowdfunding platform where anyone can choose the impact startup to support with their donation.

Okuna

Ethisch, verantwoordelijk en gemeenschapsgericht sociaal netwerk.

VenturesOne

At VenturesOne, we fuel entrepreneurs – from early-stage venture capital to private equity. We have a diverse portfolio of ventures and an appetite for long-term value creation.

4impact VC

4impact venture capital investeert in Nederlandse impact startups met een digitaal, internationaal en commercieel business model.