Met behulp van de beproefde Covestment methode brengen we samen met jou in kaart waar je staat en waar je verdere ondersteuning bij kan gebruiken.

Generous Minds

Van Footprint naar Goodprint? Generous Minds ondersteunt sociaal ondernemers met haar beproefde Covestment methode.

Ben jij begonnen of heb je ambitie om als ondernemer niet alleen geld te verdienen maar ook maatschappelijke impact te maken? Generous Minds is een verzameling van professionals met diverse expertise die samenwerken in een cooperatief.

Met behulp van de beproefde Covestment methode brengen we samen met jou in kaart waar je staat en waar je verdere ondersteuning bij kan gebruiken. Generous Minds kan je in contact te brengen met het type financier(s) dat past bij jouw huidige uitdaging en wie weet financieren we zelf mee.

We werken op basis van tevredenheid en met Fair Pricing om een nauwe relatie op korte en lange termijn te bouwen om samen een blijvende impact te genereren. Voor MKB en corporates hebben we speciaal een methode ontwikkeld om te bepalen hoe jij stappen kan zetten om 100% circulair te worden.

We houden een inloopspreekuur in Apollo 14 waarin we kunnen kennismaken en ons proces nader toelichten. Als dat wederzijds bevalt besluiten we samen welke vervolgstappen zinvol zijn.

Maak een support afspraak