@
Gemeentemuseum

Dag van de Ondernemer

Elke derde vrijdag van november is het de Dag van de Ondernemer, een initiatief van MKB-Nederland. Een dag waarop MKB-Nederland ondernemers expliciet bedankt voor hun bijdrage, durf en doorzettingsvermogen.

Je bent welkom bij de feestelijke netwerkbijeenkomst op vrijdagavond 17 november vanaf 17:30 uur in het Gemeentemuseum. De avond, onder leiding van dagvoorzitter Esther van Rijswijk, wordt om 18:00 uur geopend door burgemeester Pauline Krikke.

Het Gemeentemuseum wil ook van de gelegenheid gebruik maken om de Haagse ondernemers te bedanken voor hun medewerking aan het Mondriaanjaar. Het tomeloze enthousiasme van de circa 1.000 ondernemers om samen met het museum en andere partners het werk en leven van schilder Piet Mondriaan in de harten en hoofden van zoveel mogelijk mensen te krijgen, is hét bewijs dat Samen ondernemen + Samen doen ons allemaal sterker maakt. Om dit te vieren wordt op deze bijeenkomst aan de ondernemer met de meest aansprekende Mondriaan-etalage een mooie prijs uitgereikt. Na afloop van het officiële programma is er de mogelijkheid om te netwerken onder het genot van een hapje en drankje.