Wil jij graag contact met Apollo 14?

Contact

Heb je interesse om te komen huren of heb je vragen over Apollo 14? Mail dan naar info@apollo14.nl. We nemen dan snel contact met je op.

Adres

Saturnusstraat 14
2516 ah den haag

Bereikbaarheid

Apollo 14 is goed bereikbaar met de fiets (10 min. vanaf Den Haag CS en HS), auto, openbaar vervoer en Felyx en Go e-scooters.

Auto
De bereikbaarheid met de auto is uitstekend vanwege de directe aansluiting op de A12 en de A4. Beide op- en afritten bevinden zich in de directe omgeving van het verkeersknooppunt Prins Clausplein, alwaar de A4 (Den Haag – Amsterdam), A12 (Den Haag – Utrecht) en A13 (Den Haag – Rotterdam) samenkomen.

Openbaar vervoer

Direct om de hoek van Apollo 14 vind je de bushaltes van lijn 46 en 26. Zowel vanaf Den Haag CS als Den Haag HS zijn er goede verbindingen, die eens per kwartier rijden en binnen 10 minuten een stop bij de Saturnusstraat hebben. Of je neemt een wandeling: station Voorburg is op circa 8 minuten loopafstand van Apollo 14.

Het centrum van Den Haag en het Centraal Station is op 10 minuten fietsafstand. OV fietsen zijn te huur op het station.

Huren in Apollo 14?

Heb je interesse in het huren van een unit? Stuur een mail naar info@apollo14.nl en je wordt uitgenodigd voor een rondleiding.

Blijf op de hoogte

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.