Wil jij graag contact met Apollo 14?

Contact

Heb je interesse om te komen huren of heb je vragen over Apollo 14? Mail dan naar Asceline Groot: info@apollo14.nl. We nemen snel contact met je op.

Adres

Saturnusstraat 14
2516 ah den haag

Bereikbaarheid

Apollo 14 is goed bereikbaar met de fiets (10 min. vanaf Den Haag CS en HS), auto, openbaar vervoer en Felyx & Go e-scooters.

Auto
De bereikbaarheid met de auto is uitstekend vanwege de directe aansluiting op de A12 en de A4. Beide op- en afritten bevinden zich in de directe omgeving van het verkeersknooppunt Prins Clausplein, alwaar de A4 (Den Haag – Amsterdam), A12 (Den Haag – Utrecht) en A13 (Den Haag – Rotterdam) samenkomen.

Parkeren kan op de gehele saturnusstraat GRATIS in de daarvoor aangewezen parkeervakken. De parkeervakken voor de deur van de Verffabriek H. de Vos en Zonen zijn wel betaald (09.00 – 17.00 uur). Bij de Caballero Fabriek verderop in de straat is ook parkeer gelegenheid.

Openbaar vervoer

Direct om de hoek van Apollo 14 vind je de bushaltes van lijn 28, 46 en 26. Zowel vanaf Den Haag CS als Den Haag HS zijn er goede verbindingen, die eens per kwartier rijden en binnen 10 minuten een stop bij de Saturnusstraat hebben. Of je neemt een wandeling: station Voorburg is op circa 8 minuten loopafstand van Apollo 14.

Het centrum van Den Haag en het Centraal Station is op 10 minuten fietsafstand. OV fietsen zijn te huur op het station. De Felyx & GO e-scooters kunt u natuurlijk ook pakken, deze brengt u in 5 minuten bij Apollo 14.

Huren in Apollo 14?

Heb je interesse in het huren van een unit? Stuur een mail naar Dick Aerts via info@apollo14.nl en ze nodigt je uit voor een rondleiding door Apollo 14.