Het verhaal achter
Apollo 14

Kleurrijke werkplek
voor impact makers

Onderdeel van ImpactCity
in Den Haag

Gevestigd in startuphub
de Binckhaven

Over Apollo 14

De gemeente Den Haag verhuurt kantoorruimte in Apollo 14 aan ondernemers die middels technologische en sociale innovaties bijdragen aan een betere wereld. Als internationale stad van Vrede en Recht is Den Haag dé hotspot voor (internationale) startups en scale-ups die zich richten op innovaties voor een betere wereld, de zogeheten global challenges. In deze ImpactCity draait alles om “Doing good and doing business.”

Werk jij aan innovaties op het gebied van vrede, recht, veiligheid, energie, gezondheid, voedsel, water, participatie of een andere global challenge? Dan is Apollo 14 de plek voor jou! Hier kun je je krachten bundelen met andere impact makers, door op één toffe en inspirerende plek aan innovaties te werken.

Optimale ondersteuning voor startups

Impact startup locatie Apollo 14 is niet zomaar een verzamelplaats van ondernemers die werken aan een betere wereld. Je hebt hier ook direct toegang tot dienstverleners in het startup ecosysteem.

ImpactCity houdt kantoor in Apollo14

ImpactCity is dé startup en scale-up gemeenschap van Den Haag. En Apollo 14 is de hotspot waar ImpactCity tastbaar en zichtbaar is in alle facetten. Wij helpen innovatieve ondernemers om succesvol te starten en door te groeien. We openen deuren naar investeerders en bieden toegang tot een breed zakelijk netwerk, inspirerende bedrijfslocaties, internationale handelsmissies en wedstrijden.

Wij geloven dat economisch succes en werken aan oplossingen voor een betere wereld goed samengaan. Dit noemen we ‘doing good & doing business’. Wij ondersteunen bedrijven om de kansen van ondernemen met impact te pakken. Den Haag is de eerste impactCity ter wereld.

ImpactCity is te vinden in unit 3.01 op de derde (gele) verdieping in Apollo 14.

Binckhaven. De startuphub van Den Haag.

De Binckhaven biedt een creatief-industriële, innovatieve en experimentele omgeving met rauwe randjes en een dynamische vibe. Hier maken startups, scale-ups en creatieven dagelijks een positieve impact. Hoe zij dat doen lees je hier. De Binckhaven is het kloppende hart van ImpactCity Den Haag waar alles draait om doing good and doing business.