Apollo 14: ‘Home of  Impact Makers’

Dit is de community van Apollo 14. Stuk voor stuk gedreven impact ondernemers. Samen vormen zij een hotspot van ‘doing good and doing business’. Sluit jij je aan?

RoundSense

RoundSense is een wereldwijd schaalbaar platform voor de productie van hoogwaardige vastgoedmedia, gedreven door ons eigen technologisch ecosysteem.

Kwebbel

De missie van Kwebbel is kort maar krachtig: Ouderen gelukkiger maken als ze oud worden! Wij willen bijdragen tot meer verbinding, vervulling en ontdekking. Onze eerste stap is een speciale ouderen tablet.

Wajenzi

Wajenzi is een investering platform waar bedrijven in Afrika hun aandelen verkopen aan migranten in de ontwikkelde landen.

4impact VC

4impact venture capital investeert in Nederlandse impact startups met een digitaal, internationaal en commercieel business model.

Yazamtec

Yazamtec is een in Nederland gevestigd bedrijf dat gespecialiseerd is in het creëren van slimme oplossingen voor wereldwijde parkeer uitdagingen.

uGlobally

Uitbreiding van de buitenlandse markt is riskant. Wij uGlobally maken het makkelijker. Samen nemen we de barrières van de internationalisering weg.

FYNLY

FYNLY is een venturebuilder. Wij bouwen ventures om transities te versnellen die nodig zijn om aan de complexe problemen van de huidige wereld te werken.

WEP Circular

Wij realiseren duurzame circulaire (plastics) concepten/producten en vernieuwende keten samenwerkingen.

AIESEC in The Netherlands

AIESEC is wereldwijd de grootste organisatie volledig geleid door jongeren. AIESEC stimuleert de ontwikkeling van jouw leiderschapskwaliteiten.

Eyra

Wij leveren duurzame digitale oplossingen voor de wetenschap. Door het bouwen van hoge kwaliteit herbruikbare digitale componenten, die we op verschillende manieren in kunnen zetten, innoveren we de wetenschap.

Atelier Jungles

Door minder maar mooiere & duurzame aankopen te doen, kan iedereen bijdragen aan het oplossen van het Fast-fashion probleem maar dan wel terwijl je een prachtige out-fit draagt.

Masterpiece

Masterpiece is een luxe designer rental service, een soort kledingbibliotheek waar je kleding huurt in plaats van kleding koopt.

75inQ

We versnellen van de transitie naar duurzame energie door het bevorderen van gendergelijkheid.

Stichting NAB

Stichting Netherlands Advisory Board on impact investing (NAB) is a non-profit organisation aiming to accelerate the growth and improve the effectiveness of the impact investing market.

WawoeVentures

Investeren en adviseren om van de wereld een betere plek te maken. Focus op innovatieve aardwarmte in Nederland en zonne-energie in West- en Oost-Afrika. Op zoek naar klanten en financiering.

Cloud Solutions

Cloud Solutions helpt haar opdrachtgevers met het uitbouwen van hun development teams (IT Recruitment) en met het beschermen van hun online publieke data tegen misbruik (Bot Management).

Vengroot

Loonkostenbesparing loont! Vengroot helpt werkgevers loonkosten te optimaliseren op no cure no pay basis.

GrabJobs

GrabJobs heeft tot doel het wervingsproces door snel en efficiënt verbinden van werkgevers en werkzoekenden te verbeteren.

BBBLS

BBBLS is een radicaal andere benadering van het concept tuinbouwkas en maakt gebruikt van zeepbellen voor dynamische isolatie

Shaping Impact Group

Shaping Impact Group stelt investeerders, filantropen, funds om met hun middelen een maximale sociale impact te realiseren, via Impact Investing en Venture Philanthropy.

Visual Contracts

Visual Contracts is een platform dat juristen en ontwerpers bij elkaar brengt om het recht, en specifiek contracten, toegankelijker te maken.

Sibö

Developing clean & efficient insect-based bio-materials to create sustainable ingredients for food manufacturers.

Alver

Onze producten zijn voor degenen die net zoveel om hun gezondheid geven als om het welzijn van onze planeet.

Transform4C

Transform4C is een uniek expertburo, dat werkt met professionals in partnership.

Hieroo

Wij zijn Hieroo. Wij zijn dé lokale consultant. Samen met jonge, ambitieuze starters werken wij aan onze missie: ‘vandaag werken aan een betere stad van morgen’.

Reprex

Reprex is the Hague-based impact startup that is developing decentralized, modern, web 3.0-compatible data observatories.

CloQ

Cloq offers access to nano-credit to low-income entrepreneurs which helps them build a sustainable credit history and (re-)integrates them into the financial system.

SolarDew

SolarDew biedt gezinnen en gemeenschappen, waarvan de enige waterbron brak of zout is, een eenvoudige en betrouwbare oplossing om hun eigen drinkwater te produceren.

HYGRO

HYGRO biedt integrale, op maat gemaakte en geoptimaliseerde oplossingen voor de productie, distributie en levering van duurzame waterstof.