AIESEC is wereldwijd de grootste organisatie volledig geleid door jongeren. Door het aanbieden van een platform om buiten jouw comfort zone te stappen, stimuleert AIESEC de ontwikkeling van jouw leiderschapskwaliteiten.

AIESEC

AIESEC is opgericht na de Tweede Wereldoorlog met als doel om ervoor te zorgen dat een soortgelijk conflict nooit meer plaats zal vinden. Haar visie is dan ook om te streven naar Vrede & Voldoening van het Menselijke Potentieel. Meer dan 70 jaar later doen wij dit nog steeds door middel van het faciliteren van uitwisselingsprogramma’s & leiderschapsprogramma’s.

Voor studenten: wij helpen jou met het vinden van de stage die perfect bij jou past! Of het nou gaat om vrijwilligerswerk, lesgeven, of een professionele stage bij een internationaal bedrijf, wij supporter jou in je zoektocht. Daarnaast faciliteren wij reflectie -en coachingmomenten om jou te helpen met het verder ontwikkelen van je leiderschapskwaliteiten.

Voor bedrijven: wij helpen jou met het vinden van internationaal talent waar jullie bedrijf naar op zoek is. Wij specialiseren ons in het vinden van IT talent, maar bieden ook andere achtergronden aan zoals Business Administration, Marketing & Engineering.

Benieuwd naar welke partnerschappen er mogelijk zijn of ben je geïnteresseerd geraakt? Kijk snel op onze website!

Unit: 3.26