FYNLY is een venturebuilder. Wij bouwen ventures om transities te versnellen die nodig zijn om aan de complexe problemen van de huidige wereld te werken.

FYNLY

Wij geloven dat door kleine ingrepen transities teweeggebracht kunnen worden. FYNLY bouwt aan nieuwe bedrijven door middel van Delta Innovation Teams: jonge, multidisciplinaire teams ondersteund door een netwerk van ervaren partners

Overheden zitten met grote, complexe problematiek die de hele keten op zal moeten pakken. Het bedrijfsleven is op zoek naar nieuwe initiatieven die rendement opleveren. Wij overbruggen het gat.

Wij starten projecten met jonge multidisciplinaire teams die, samen met ervaren partners, nieuwe producten en diensten ontwikkelen. Deze nieuwe bedrijven bieden oplossingen voor de complexe problematiek. De overheid financiert de vroege fase van de creatieve sessie om de doelstellingen en ambities te bepalen en de ontwerpen die gemaakt moeten worden. De marktpartijen participeren en investeren wanneer het tot een werkend product zal gaan komen in de prototype en testfase.