Wij ontwikkelen realistische scenarios voor crisis management, meeslepend door unieke visualisering met hoge impact op deelnemers en resultaten.

Scenarios4Summits

Scenarios4summits ontwikkelt, bereidt en voert crisisbeheersingssimulaties uit die deelnemers sterk betrekken en hun prestaties aanzienlijk verbeteren. We ontwerpen en creëren zeer realistische, meeslepende crisisscenario’s, inclusief het gebruik van audiovisuele en gefilmde realistische casestudy’s.

Hoewel een foto meer zegt dan duizend woorden, is de potentiële impact van het maken van films van hoge kwaliteit nog groter.

S4S gebruikt video’s om een boodschap op een meeslepende manier te visualiseren om met de beoogde doelgroep in contact te komen. Wij bieden gekwalificeerde trainers en moderators met inhoudelijke kennis van onderwerpen om deelnemers uit te dagen en ze te begeleiden door ons Objectief Gebeurtenisvoorbereidingsproces om een werkelijk unieke ervaring te creëren.

In de afgelopen jaren hebben we uitdagende crisissimulaties geproduceerd voor de Nuclear Security Summit 2014 en 2016, het Global Counterterrorism Forum 2016 en 2017, evenals simulaties voor de Wereldgezondheidsorganisatie, het Nederlandse Ministerie van Defensie, Royal Dutch Shell en Deloitte en vele andere internationale klanten op hoog niveau.

Dankzij onze jarenlange ervaring met evenementen op hoog niveau kunnen we evenementen uitvoeren met een grote impact op het verbeteren van de prestaties van deelnemers, publiek en inhoud.

Unit: 4.19