@
Haagse Hogeschool

‘Ent-Ex’ Den Haag

Sluit je aan bij Ent-Ex in Den Haag voor een intensieve 3 daagse workshop inclusief diverse sociale activiteiten. Hier ontmoet je, en leer je van succesvolle ondernemers. Met de hulp van onze coaches identificeer en ontwikkel je de vaardigheden die hen succesvol hebben gemaakt. En op de laatste dag krijg je de kans om je netwerkvaardigheden te oefenen en jezelf of je bedrijfsidee te presenteren aan lokale ondernemers, bedrijfsmanagers, ondersteunende organisaties en vertegenwoordigers van lokale overheden.

De prijs voor studenten is: 80€ inclusief toegang, lunch en koffie voor de drie dagen!
Na de dagelijkse workshop activiteiten zullen het Ent-Ex team en alumni van Ent-Ex je helpen de stad te leren kennen.  Benut de sociale activiteiten die de stad te bieden heeft, terwijl je de netwerken opbouwt die je kunnen helpen in je carrière.

Slechts 15 minuten van een strand van 11 kilometer, is Den Haag niet alleen de internationale stad van vrede en recht, de thuisbasis van de Nederlandse koning en haar regering, en een centrum voor kunst, ambachten, cultuur en diplomatie. Den Haag heeft ook een bloeiend nachtleven en, met evenementen gedurende het hele jaar, is het een festivalstad bij uitstek.