@
Apollo 14

Start Lean Funding Spreekuur

In Apollo 14 heb je direct toegang tot dienstverleners in het startup ecosysteem. Denk daarbij aan toegang tot investeerders, business developers, experts, kennispartners, mentoren, etc. Diverse partners van ImpactCity hebben tijd vrij gemaakt om je te ontvangen tijdens hun spreekuren in Apollo 14.

Elke dinsdag ochtend voert Arthur van der Graaf van Start Lean Funding spreekuur in Apollo 14. Ga naar onze support pagina om een spreekuur te boeken!

Over Start Lean Funding

De expert op het gebied van (crowd)funding!

Start Lean Funding biedt een compleet pakket van diensten aan wanneer het gaat om het starten en volbrengen van een crowdfunding. We beschikken over ruime kennis en jaren lange ervaring op het gebied van (crowd)funding en bieden daarnaast ook de mogelijkheid om gebruik te maken van onze techniek en tools die jouw campagne tot een succes maken.

Bij ons kan je terecht voor begeleiding, advies en trainingen, techniek en tools afgestemd op jouw onderneming of initiatief van start tot (crowd)funding.

Iedere dinsdag is er van 9:00 tot 10:00 gelegenheid om vrijblijvend vragen te stellen tijdens het Coffe&Crowdfunding spreekuur.