Een webinar, podcast of vergadering live streamen?
Boek de studio in Apollo 14!

Studio Apollo 14

Ben je op zoek naar een ruimte waar je in alle rust jouw presentatie, webinar, podcast of interview kunt live streamen of opnemen? Onze studio biedt de oplossing. Ervaar hoe het voelt om een meeting of webinar uit te zenden vanuit een ruimte met professioneel beeld en geluid. Vraag vrijblijvend meer informatie aan of boek de studio via info@apollo14.nl.

Wij kunnen meedenken met wat nodig is voor jouw event en helpen je graag bij het vinden van de juiste setup. De studio is ingericht om verder alles zelf te doen: plug & play. 

Neem contact op via info@apollo14.nl om je wensen te bespreken.

Plug & Play

  • Alles voor jouw webinar, interview of event staat klaar voor gebruik. Kies je eigen opstelling, sluit je laptop aan op de gewenste apparatuur en start met het opnemen en/of uitzenden.
  • Opname is mogelijk met 3 stilstaande camera’s en in 2 settings: staand aan een meubel of zittend op een sofa en stoel. Bij een livestream maken we gebruik van 1 of 2 Logitech camera’s. Voor meer informatie over de studio, materialen en andere faciliteiten, kun je contact met ons opnemen via info@apollo14.nl

Prijzen en voorwaarden

De kosten voor de huur van de Apollo 14 studio ‘Plug and Play’ (waarbij je zelf alles aansluit en regelt): €100,- per uur.

Wil je technische ondersteuning voor je evenement? Dan betaal je daar een meerprijs van €75,- per uur voor.

Overige huurmogelijkheden