KIT Intercultural Professionals programma’s versterken de team resultaten en dragen bij aan een inclusieve en duurzame samenleving.

Welke hulp kan KIT Intercultural Professionals jou bieden?

Overbruggen van verschillen

Soms hebben internationals moeite om de gang van zaken in een Nederlandse vergadering te volgen. Ze vragen zich af wie de leiding heeft, wanneer er nu iets is besloten, waarom iedereen een duit in het zakje doet en wie nu verantwoordelijk is voor de uitvoering van een taak. Ook in het sociale verkeer met collega’s is de manier waarop Nederlanders onderscheid maken tussen werk en privé onwennig en heel anders dan in hun thuisland. Onze programma’s helpen medewerkers om zich meer bewust te zijn van hun eigen culturele patronen en die van anderen te herkennen. Het bevordert je interculturele effectiviteit als collega, teamleider of ondernemer en stelt je in staat om verbinding te maken en relaties die tot succes leiden te ontwikkelen.

Wil je beter leren communiceren met internationals of de samenwerking in je multiculturele team verbeteren? Reserveer dan een vrijblijvend advies bij Apollo 14.

Boek je spreekuur via de boeking tool hieronder en we nemen contact met je op voor een telefonische afspraak.

Maak een support afspraak