We helpen bedrijven met het realiseren van hun visie. In nauwe samenwerking ontwikkelen we digitale services met een unieke en soepele ervaring.

Welke hulp kan Worth jou bieden?

Een start-up is een experiment. Een start-up test aannames en neemt risico, om een product markt fit te vinden die leidt tot groei en impact. Door groot te denken en klein te beginnen willen we je helpen om risico’s te verminderen en samen je visie te realiseren.

Worth is een full-service digitaal bureau. We designen, bouwen, integreren en ondersteunen online applicaties, platforms en websites.

We dagen je uit om van gedachten te wisselen met onze experts en te leren van onze ervaring en best practises. Meld je aan voor start-up support en kom in contact met experts op het gebied van: Software development, digitale strategie, agile, cyber security, user experience & design, devops, en data. Samen werken we aan digitale services en lossen we problemen op. We helpen je om sneller te gaan en meer wendbaar te zijn zodat je beter voorbereid bent op groei en verandering.

Buiten de start-up support uren is Worth te bereiken via: foverhand@worth.systems of +31 6 11405467.

We zien ernaar uit je te ontmoeten!

Maak een support afspraak