Visual Contracts helpt diverse teams om Legal Design Thinking toe te passen en pro-actieve visuele contracten te creeeren die autonome beslissingen stimuleren.

Visual Contracts

Visual Contracts streeft naar een wereld met rechtvaardigheid en gelijke kansen. Door pro-actieve visuele contracten te maken bouwen wij een katalysator voor een meer mensvriendelijk rechtssysteem. Onze visuele contracten en co-creatie aanpak helpt om vertrouwen op te bouwen in het omgaan met juridische onderwerpen en het maken van autonome beslissingen.

Op dit moment opereren wij vanuit een custom Legal Design Thinking aanpak, waarbij we training, innovatie support en custom projecten aanbieden om begrijpelijke juridische diensten en documenten te maken.

Onze Platform as a Service oplossing helpt multidisciplinaire teams met het co-creëren van visuele contracten en deze te testen met de eindgebruiker. Het platform ondersteunt o.a. juristen, ontwerpers en programmeurs met de tools, het proces en mindset om zulke begrijpelijke en pro-actieve visuele contracten te maken. We starten de ontwikkeling van onze PaaS oplossingen met visuele arbeidscontracten.

Unit: 4.20