Alle info voor
de Apollo 14 community

Hey daar!

Hier vind je een lijst met allerlei relevante informatie voor jou als community member in Apollo 14. Zoals contactpersonen, wat je waar kan vinden, hoe samen om te gaan met de pantry en hoe je de event ruimtes kan boeken.

Contactpersonen

 • Fransje de Gelder – Voor al je vragen mbt de community, events en promotie van je business via ImpactCity kanalen. En als zaken kapot zijn. Ik verwijs je door naar de juiste persoon: info@apollo14.nl.
 • Mark van den Broek – Voor al je vragen mbt je contract: mark@vastgoed.nl
 • Raily de huismeester – Voor al je vragen mbt schoonmaak van de algemene ruimtes en verdeling van briefpost: huismeesterapollo@hotmail.com

Wat is waar?

 • De entree van de fietsenkelder zit helemaal links van het pand buiten. Gebruik je toegangspas om binnen te komen. Trek aan het rood witte koord om de deur weer te openen naar buiten.
 • Parkeren kan in vrijwel de gehele Saturnusstraat (links én rechts vanaf de Melkwegstraat) gratis. Er zijn een aantal plekken waar je niet mag parkeren (vanwege uitritten) en er zijn nog een paar betaalde parkeerplekken. Op deze betaalde plekken mag je maximaal 2 uur staan van Ma-Vr 09:00 – 17:00. Buiten deze tijden is het ook hier gratis parkeren.
 • De entree van onze eigen parkeergarage is toegankelijk als je een parkeerplek huurt. Voor een uitleg hoe je met je auto in de garage komt, zie dit filmpje.
 • De vuilcontainers kan je op de begane grond vinden. In het trappenhuis zie je een deur met ‘containers’ erop. Hier kan je glas, papier en restafval kwijt. Plastic wordt helaas (nog) niet apart opgehaald.

Samen schoon, zuinig en veilig

 • In de pantries op de gele en blauwe verdieping vind je prullenbakken. Glas, Papier, PMD (plastic, metaal en drinkpakken) en Rest. PMD kan je vooralsnog dus als restafvalbak beschouwen. Deze worden op woensdag en zondag avond geleegd. Zijn ze tussendoor vol? Breng ze dan zelf even naar de containers ajb.
 • De vaatwassers zijn voor iedereen. Zorg ook samen voor inruimen, uitruimen, opruimen en neem af en toe een vaatwas blokje mee.
 • Koffie en thee laten vervelende vlekken achter op het keukenblad. Gooi je thee zakje in de prullenbak. Heb je gemorst, maak het dan schoon met een vaatdoekje. Die liggen in de kast en worden elke week gewassen.
 • Ben je de laatste op de verdieping? Doe dan de lichten in de keuken uit en laat de deur naar de lifthal dichtvallen. Na 20:00 uur gaat de deur op slot, maar iedereen met een pasje kan 24/7 de deur openen.
 • Ook de lichten op de toiletten gaan niet vanzelf uit. Dus doe het licht na gebruik even uit.

Events in Apollo 14

 • Apollo 14 heeft diverse ruimtes waar je jouw event of vergadering kan organiseren. En als community member krijg je 20% korting op de event space! Lees hier meer over de ruimtes en hoe te boeken.
 • Wil je meerdere ruimtes gebruiken, informeer dan bij Fransje de Gelder naar de mogelijkheden.

Optimale ondersteuning voor startups

Impact startup locatie Apollo 14 is niet zomaar een verzamelplaats van ondernemers die werken aan een betere wereld. Je hebt hier ook direct toegang tot dienstverleners in het startup ecosysteem.

ImpactCity houdt kantoor in Apollo14

ImpactCity is dé startup en scale-up gemeenschap van Den Haag. En Apollo 14 is de hotspot waar ImpactCity tastbaar en zichtbaar is in alle facetten. Wij helpen innovatieve ondernemers om succesvol te starten en door te groeien. We openen deuren naar investeerders en bieden toegang tot een breed zakelijk netwerk, inspirerende bedrijfslocaties, internationale handelsmissies en wedstrijden.

Wij geloven dat economisch succes en werken aan oplossingen voor een betere wereld goed samengaan. Dit noemen we ‘doing good & doing business’. Wij ondersteunen bedrijven om de kansen van ondernemen met impact te pakken. Den Haag is de eerste impactCity ter wereld.

ImpactCity is te vinden in unit 3.01 op de derde (gele) verdieping in Apollo 14.