Support

Startup support in Apollo 14

In Apollo 14 heb je direct toegang tot dienstverleners in het startup ecosysteem. Denk daarbij aan toegang tot investeerders, business developers, experts, kennispartners, mentoren, etc. Diverse partners van ImpactCity hebben tijd vrij gemaakt om je te ontvangen tijdens hun spreekuren in Apollo 14.

Hier vind je een agenda waar je je kunt aanmelden voor de verschillende spreekuren.

We helpen je op deze manier graag om de juiste persoon te spreken die je kan helpen met de groei van jouw bedrijf. We wensen je veel nuttige nieuwe connecties!

Lees hier(onder) verder hoe RVO, UNIIQ, EY, Rabobank, V.O., Pels Rijcken, KIT, Worth Systems en The Hague International Centre jou kunnen helpen bij de ontwikkeling van je bedrijf.

Na een lange periode van online, is het weer mogelijk om je afspraak in Apollo 14 te plannen! Het is uiteraard aan jou en de support partner of je dat wil, maar je bent van harte welkom.  

Maak een support afspraak

Uniiq

Uniiq biedt ondernemers het startkapitaal om hun plannen te realiseren.

RVO

RVO.nl is er voor u. Voor ondernemende Nederlanders die werken aan een duurzame en economisch sterke samenleving.

Rabobank

Rabobank adviseert jou graag als ondernemer en onderneming. Zakelijk en privé liggen waarschijnlijk heel erg in elkaars verlengde. Jouw tijd moet besteed kunnen worden aan ondernemen.

EY

Ontdek hoe EYnovation jouw bedrijf kan helpen groeien.

V.O.

Dé expert voor al uw merk- en octrooivraagstukken, zodat u profiteert van uw intellectuele eigendom!

Worth Systems

We helpen bedrijven met het realiseren van hun visie. In nauwe samenwerking ontwikkelen we digitale services met een unieke en soepele ervaring.